banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Sisig - Koud gemarineerd en geroosterd varkensvlees

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Sisig
Koud gemarineerd en geroosterd varkensvlees

Ingrediënten:
750 varkenswangetjes
250 gr varkenstong
250 gr varkenshart
250 gr lever
500 ml water
250 ml ananassap
1 theel peper
sate stokjes
1 ei

Marinade:
2 uien
4 rawits
4 eetl azijn
4 eetl limoensap
4 eetl ananassap
2 cm gember
2 teentjes knoflook
1 theel peper
1 salam blad
1 theel zout

bereiding:
Verhit in een pan het water en voeg al het vlees, de ananassap en de peper toe en laat dit zachtjes 1 uur sudderen. Laat het vlees uitlekken. Snijd het vlees in stukjes en rijg dit aan de pennen. Rooster vervolgens het vlees zachtjes goudbruin en knapperig boven een houtskoolvuurtje.
Snijd de uien, de knoflook en de rawits fijn. Rasp de gember. Meng de ingrediënten voor de marinade goed door elkaar en meng het vlees erdoor. Laat dit 2,5 uur intrekken en serveer met een zacht gebakken ei erover.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 112 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40291214