banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 10 days ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 11 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Sisig - Koud gemarineerd en geroosterd varkensvlees

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Sisig
Koud gemarineerd en geroosterd varkensvlees

Ingrediënten:
750 varkenswangetjes
250 gr varkenstong
250 gr varkenshart
250 gr lever
500 ml water
250 ml ananassap
1 theel peper
sate stokjes
1 ei

Marinade:
2 uien
4 rawits
4 eetl azijn
4 eetl limoensap
4 eetl ananassap
2 cm gember
2 teentjes knoflook
1 theel peper
1 salam blad
1 theel zout

bereiding:
Verhit in een pan het water en voeg al het vlees, de ananassap en de peper toe en laat dit zachtjes 1 uur sudderen. Laat het vlees uitlekken. Snijd het vlees in stukjes en rijg dit aan de pennen. Rooster vervolgens het vlees zachtjes goudbruin en knapperig boven een houtskoolvuurtje.
Snijd de uien, de knoflook en de rawits fijn. Rasp de gember. Meng de ingrediënten voor de marinade goed door elkaar en meng het vlees erdoor. Laat dit 2,5 uur intrekken en serveer met een zacht gebakken ei erover.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 163 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38242892