Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 18 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Sisig - Koud gemarineerd en geroosterd varkensvlees

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Sisig
Koud gemarineerd en geroosterd varkensvlees

Ingrediënten:
750 varkenswangetjes
250 gr varkenstong
250 gr varkenshart
250 gr lever
500 ml water
250 ml ananassap
1 theel peper
sate stokjes
1 ei

Marinade:
2 uien
4 rawits
4 eetl azijn
4 eetl limoensap
4 eetl ananassap
2 cm gember
2 teentjes knoflook
1 theel peper
1 salam blad
1 theel zout

bereiding:
Verhit in een pan het water en voeg al het vlees, de ananassap en de peper toe en laat dit zachtjes 1 uur sudderen. Laat het vlees uitlekken. Snijd het vlees in stukjes en rijg dit aan de pennen. Rooster vervolgens het vlees zachtjes goudbruin en knapperig boven een houtskoolvuurtje.
Snijd de uien, de knoflook en de rawits fijn. Rasp de gember. Meng de ingrediënten voor de marinade goed door elkaar en meng het vlees erdoor. Laat dit 2,5 uur intrekken en serveer met een zacht gebakken ei erover.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 49 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41454502