1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 24 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Itik Panggang
kruidig gebakken/gegrilde eend

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 eend
3 eetl kecap manis
1 theel limoensap
2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
400 ml water
4 eetl kecap manis bij roosteren

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
6 teentjes knoflook
2 theel ketumbar
2 cm jahe

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de eend in 10 stukken en marineer deze met het zout en het limoensap voor tenminste 15 minuten. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit een pan en bak de eend met de bumbu, de kecap en de palmsuiker rondom bruin. Voeg het water toe en breng aan de kook en kook de eend gaar. Besprenkel de eend met de kecap en rooster deze boven een houtskoolvuurtje bruin. Strooi de bawang goreng erover en serveer

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35971654