logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Itik Panggang
kruidig gebakken/gegrilde eend

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 eend
3 eetl kecap manis
1 theel limoensap
2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
400 ml water
4 eetl kecap manis bij roosteren

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
6 teentjes knoflook
2 theel ketumbar
2 cm jahe

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de eend in 10 stukken en marineer deze met het zout en het limoensap voor tenminste 15 minuten. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit een pan en bak de eend met de bumbu, de kecap en de palmsuiker rondom bruin. Voeg het water toe en breng aan de kook en kook de eend gaar. Besprenkel de eend met de kecap en rooster deze boven een houtskoolvuurtje bruin. Strooi de bawang goreng erover en serveer

Add comment

Submit

who is online

We have 86 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160885