1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Jantung Ayam Masak Kecap
kip met kecapsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 kippenhartjes
1/2 ui
3 teentjes knoflook
2 salam blad
2 rode lomboks
2 groene lomboks
2 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
200 ml kippenbouillon (zie recept)
5 belimbing wuluh
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de ui in dunne reepjes, de lomboks in ringen en de belimbing in plakjes. Hak de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de ui, de knoflook en de salam voor 3 minuten. Voeg dan de lomboks toe en bak deze zacht.
Dan de kip toevoegen en bak deze totdat het van kleur verandert. Dan de kecap, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens de bouillon toevoegen en kook het geheel gaar. Schep de belimbing erdoor en kook nog voor 1 minuut. Serveer.

who is online

We hebben 68 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35086905