Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Jilabulo - Gekruide kipfilet en kippenhartjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Jilabulo
Gekruide kipfilet en kippenhartjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr kipfilet
50 gr kippenhartjes
150 ml dikke kokosmelk (santen asli)
3 eetl. sagomeel
1 theel. witte peper
zout naar smaak
bananenblad
houten prikkers

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 cm gember (jahe/djahé)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en meng de kokosmelk met het meel. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan alle ingrediënten en laat dit in 7 minuten zachtjes indikken tot een ragoutdikte. Verdeel het mengsel in 10 porties en verpak dit in bananenblad. Zet de uiteinden vast met de prikkers en stoom de pakketjes in 15 minuten gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 171 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41067395