logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Jilabulo
Gekruide kipfilet en kippenhartjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr kipfilet
50 gr kippenhartjes
150 ml dikke kokosmelk (santen asli)
3 eetl. sagomeel
1 theel. witte peper
zout naar smaak
bananenblad
houten prikkers

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 cm gember (jahe/djahé)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en meng de kokosmelk met het meel. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan alle ingrediënten en laat dit in 7 minuten zachtjes indikken tot een ragoutdikte. Verdeel het mengsel in 10 porties en verpak dit in bananenblad. Zet de uiteinden vast met de prikkers en stoom de pakketjes in 15 minuten gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 183 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151529