banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Jambal Asin Masak Santan - gebakken vis in kokosmelk

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Jambal Asin Masak Santan
gebakken vis in kokosmelk

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr ikan jambal asin, anders gezouten snoek
4 rode rawits
1 salam blad
1 theel palmsuiker
250 ml kokosmelk (van 1.2 kokosnoot)
olie
water

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
2 teentjes knoflook
1 theel terasi/trasi
2 cm lengkuas/laos

Cara membuat:
bereiding:
Week eerst de vis in warm water totdat deze zacht is geworden. Laat het daanra uitlekken en snijd het in blokjes. Verhit in een pan de olie en bak de vis goudbruin en gaar en zet apart. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de rawits in dunne ringen.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu samen met de rawits en de salam voor 3 minuten. Voeg dan de palmsuiker en de kokosmelk toe en breng het al roerend aan de kook. Vervolgens de vis toevoegen en kook het zachtjes totdat de saus is ingedikt en het vocht vrijwel is verdampt. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 141 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39983157