banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 3 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 4 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 4 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 5 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Tumis Daging Bumbu Padang - gestoofd rundvlees in een dikke saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Daging Bumbu Padang
gestoofd rundvlees in een dikke saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr rundvlees (ossenhaas/rosbief)
2 asam kandis
2 kunyit blad
2 serai/sereh/citroengras
1 theel zout
1 theel palmsuiker
1 eetl rijstmeel (opgelost in water)
800 ml water

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
1 rode lombok, ontpit
1/2 theel ketumbar
1/4 theel peper
2 cm kunyit, geroosterd
1 cm lengkuas/laos
1 cm jahe

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan het water samen met het vlees, de asam kandis, het kunyit blad en de serai en breng aan de kook. Voeg dan de bumbu toe en meng goed. Kook het zachtjes verder totdat het vlees gaar is geworden en de saus indikt.
Schep het vlees uit de pan en snijd het in stukken. Zeef de saus en breng opnieuw aan de kook. Voeg dan het zout, de palmsuiker en de rijstmeel toe en kook al roerend totdat de saus is ingedikt. Meng dan het vlees erdoor en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 74 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37036631