1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Panggang Klaten
geroosterde zoetige kip
Bahan-bahan:
Ingredienten:
1 kip
500 ml kokosmelk
5 jerukpurut blaadjes
3 salamblaadjes
5 cm laos, gekneusd

Haluskan:
boemboe:
11 macademia noten
4 sjalotten
4 teentjes knoflook
0,5 theelepel venkel
2 theel koriander
2 theel gula jawa (palmsuiker)
1 theel zout
1/4 theel trassi

Cara membuat:
Bereiding:
Rooster eerst de kip aan beide kanten voor 5 minuten boven een houtskoolvuurtje, Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en meng dit met de boemboe, de laos, de jeruk purut en de salam. Als het mengsel kookt dan de kip toevoegen en het geheel nog 20 minuten laten koken en totdat het vocht vrijwel is verdampt. Dan de kip nog 10 minuten roosteren boven het houtskoolvuurtje totdat het bruin, gaar en knapperig is geworden.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 109 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34789469