banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ayam Panggang Klaten - geroosterde zoetige kip
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Panggang Klaten
geroosterde zoetige kip
Bahan-bahan:
Ingredienten:
1 kip
500 ml kokosmelk
5 jerukpurut blaadjes
3 salamblaadjes
5 cm laos, gekneusd

Haluskan:
boemboe:
11 macademia noten
4 sjalotten
4 teentjes knoflook
0,5 theelepel venkel
2 theel koriander
2 theel gula jawa (palmsuiker)
1 theel zout
1/4 theel trassi

Cara membuat:
Bereiding:
Rooster eerst de kip aan beide kanten voor 5 minuten boven een houtskoolvuurtje, Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en meng dit met de boemboe, de laos, de jeruk purut en de salam. Als het mengsel kookt dan de kip toevoegen en het geheel nog 20 minuten laten koken en totdat het vocht vrijwel is verdampt. Dan de kip nog 10 minuten roosteren boven het houtskoolvuurtje totdat het bruin, gaar en knapperig is geworden.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 76 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40580431