1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Sambal Goreng
Gebakken basis sambal


Bahan-bahan:
Ingrediëntens:
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 groene lomboks
2 cm laos
½ theel trasi
2 salam blad
3 jeruk purut blaadjes
2 eetl asemwater
2 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Snijd de lomboks in dunne schuine reepjes. Wrijf of maal de laos fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit daarin de sjalotjes, de knoflook, de trasi, de laos en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de salam, de jeruk purut en het asem water toe en bak dit nog 2 minuten.

who is online

We hebben 77 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35089110