Recente reacties

Ron 8 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Sambal Goreng - Gebakken basis sambal

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Sambal Goreng
Gebakken basis sambal


Bahan-bahan:
Ingrediëntens:
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 groene lomboks
2 cm laos
½ theel trasi
2 salam blad
3 jeruk purut blaadjes
2 eetl asemwater
2 eetl olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Snijd de lomboks in dunne schuine reepjes. Wrijf of maal de laos fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit daarin de sjalotjes, de knoflook, de trasi, de laos en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de salam, de jeruk purut en het asem water toe en bak dit nog 2 minuten.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 187 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42110567