Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Sambal Godok

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Godok
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 belimbing (stervrucht)
2 rode sjalotten
50 gr udang kering
2 rode lomboks
1 theel trassi
1 cm laos
100 ml dunne kokosmelk (santen cair)
2 eetl dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak
water

Bereiding:
Wrijf of maal de laos fijn tot een pasta. Snijd de lomboks, de sjalotten en de udang fijn. Snijd de belimbing in dunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan de dunne kokosmelk en voeg alle ingrediënten behalve de santen asli toe totdat het vocht vrijwel is verdwenen. Voeg dan de santen asli toe en stoof het nog 1 minuut.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 208 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42108494