Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Sambal Godok
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Sambal Godok
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 belimbing (stervrucht)
2 rode sjalotten
50 gr udang kering
2 rode lomboks
1 theel trassi
1 cm laos
100 ml dunne kokosmelk (santen cair)
2 eetl dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak
water

Bereiding:
Wrijf of maal de laos fijn tot een pasta. Snijd de lomboks, de sjalotten en de udang fijn. Snijd de belimbing in dunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan de dunne kokosmelk en voeg alle ingrediënten behalve de santen asli toe totdat het vocht vrijwel is verdwenen. Voeg dan de santen asli toe en stoof het nog 1 minuut.
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 205 gasten en één lid online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41080956