Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 18 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Sambal Godok

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sambal Godok
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 belimbing (stervrucht)
2 rode sjalotten
50 gr udang kering
2 rode lomboks
1 theel trassi
1 cm laos
100 ml dunne kokosmelk (santen cair)
2 eetl dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak
water

Bereiding:
Wrijf of maal de laos fijn tot een pasta. Snijd de lomboks, de sjalotten en de udang fijn. Snijd de belimbing in dunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan de dunne kokosmelk en voeg alle ingrediënten behalve de santen asli toe totdat het vocht vrijwel is verdwenen. Voeg dan de santen asli toe en stoof het nog 1 minuut.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 67 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41455689