Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Yukgaejang - pittige rundvlees-groentensoep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Yukgaejang
pittige rundvlees-groentensoep

ingrediënten:
2500 ml water
500 gr rundvlees
1 sjalot
12 lenteuitjes
1 celery
225 gr gosari (geweekt)
8 teentjes knoflook
125 gr tauge
3 eetl rode peper vlokken
1 eetl sesam olie
1 eetl olie
1 eetl soja saus
4 theel zout
1 theel zwarte peper
 
bereiding;
Verhit in een pan het water en voeg het vlees toe. Snijd de sjalot in dunne plakjes en voeg dit toe eb laat het geheel 1 uur koken.
Snijd de lentjeuitjes, de celery en de gosari in 2 cm lange stukjes. Hak je knoflook fijn. Voeg dit alle toe in een kom samen met de tauge.
Meng de rode peper vlokken samen met de sesamolie, de olie, de sojasaus, het zout en de zwarte peper en schep dit door de groenten. Voeg dit alles toe aan de bouillon en kook het zachtjes voor 25 minuten. Schep het vlees uit de pan en snijd dit in dunne reepjes en voeg deze weer toe aan de soep. Nog even 5 minuten laten sudderen en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 99 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41230820