banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Yukgaejang - pittige rundvlees-groentensoep
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Yukgaejang
pittige rundvlees-groentensoep

ingrediënten:
2500 ml water
500 gr rundvlees
1 sjalot
12 lenteuitjes
1 celery
225 gr gosari (geweekt)
8 teentjes knoflook
125 gr tauge
3 eetl rode peper vlokken
1 eetl sesam olie
1 eetl olie
1 eetl soja saus
4 theel zout
1 theel zwarte peper
 
bereiding;
Verhit in een pan het water en voeg het vlees toe. Snijd de sjalot in dunne plakjes en voeg dit toe eb laat het geheel 1 uur koken.
Snijd de lentjeuitjes, de celery en de gosari in 2 cm lange stukjes. Hak je knoflook fijn. Voeg dit alle toe in een kom samen met de tauge.
Meng de rode peper vlokken samen met de sesamolie, de olie, de sojasaus, het zout en de zwarte peper en schep dit door de groenten. Voeg dit alles toe aan de bouillon en kook het zachtjes voor 25 minuten. Schep het vlees uit de pan en snijd dit in dunne reepjes en voeg deze weer toe aan de soep. Nog even 5 minuten laten sudderen en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 128 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39789832