Recente reacties

Ilona Van den akker 19 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Yukgaejang - pittige rundvlees-groentensoep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Yukgaejang
pittige rundvlees-groentensoep

ingrediënten:
2500 ml water
500 gr rundvlees
1 sjalot
12 lenteuitjes
1 celery
225 gr gosari (geweekt)
8 teentjes knoflook
125 gr tauge
3 eetl rode peper vlokken
1 eetl sesam olie
1 eetl olie
1 eetl soja saus
4 theel zout
1 theel zwarte peper
 
bereiding;
Verhit in een pan het water en voeg het vlees toe. Snijd de sjalot in dunne plakjes en voeg dit toe eb laat het geheel 1 uur koken.
Snijd de lentjeuitjes, de celery en de gosari in 2 cm lange stukjes. Hak je knoflook fijn. Voeg dit alle toe in een kom samen met de tauge.
Meng de rode peper vlokken samen met de sesamolie, de olie, de sojasaus, het zout en de zwarte peper en schep dit door de groenten. Voeg dit alles toe aan de bouillon en kook het zachtjes voor 25 minuten. Schep het vlees uit de pan en snijd dit in dunne reepjes en voeg deze weer toe aan de soep. Nog even 5 minuten laten sudderen en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 63 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275598