banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 3 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 4 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 4 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 5 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Yookgaejang 육개장 - kruidige rode rundvleessoep met bosuitjes
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Yookgaejang 육개장
kruidige rode rundvleessoep met bosuitjes

Ingrediënten:
500 gr rundvlees
225 gr tauge
125 gr gosari (varen in water)
2 bosuitjes
3 eetl gochugaru (rode peper vlokken)
1 eetl kecap
7 teentjes knoflook
1 eetl sesamolie
zout en peper naar smaak
2000 ml water
 
Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes, hak de knoflook fijn en snijd de bosuitjes in dunne reepjes.
Verhit en pan en voeg het vlees met de kecap, de olie en de gochugaru toe en bak dit 5 minuten. Voeg het water en de tauge toe en laat dit voor 30 minuten zachtjes koken. Voeg dan de uitgelekte gosari toe en kook nog 25 minuten. Dan de bosuitjes, het zout en de peper toevoegen en nog kort laten sudderen totdat alles gaar is
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 64 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37044905