Recente reacties

Ilona Van den akker 20 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Yookgaejang 육개장 - kruidige rode rundvleessoep met bosuitjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Yookgaejang 육개장
kruidige rode rundvleessoep met bosuitjes

Ingrediënten:
500 gr rundvlees
225 gr tauge
125 gr gosari (varen in water)
2 bosuitjes
3 eetl gochugaru (rode peper vlokken)
1 eetl kecap
7 teentjes knoflook
1 eetl sesamolie
zout en peper naar smaak
2000 ml water
 
Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes, hak de knoflook fijn en snijd de bosuitjes in dunne reepjes.
Verhit en pan en voeg het vlees met de kecap, de olie en de gochugaru toe en bak dit 5 minuten. Voeg het water en de tauge toe en laat dit voor 30 minuten zachtjes koken. Voeg dan de uitgelekte gosari toe en kook nog 25 minuten. Dan de bosuitjes, het zout en de peper toevoegen en nog kort laten sudderen totdat alles gaar is
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 171 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275804