logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Yookgaejang 육개장
kruidige rode rundvleessoep met bosuitjes

Ingrediënten:
500 gr rundvlees
225 gr tauge
125 gr gosari (varen in water)
2 bosuitjes
3 eetl gochugaru (rode peper vlokken)
1 eetl kecap
7 teentjes knoflook
1 eetl sesamolie
zout en peper naar smaak
2000 ml water
 
Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes, hak de knoflook fijn en snijd de bosuitjes in dunne reepjes.
Verhit en pan en voeg het vlees met de kecap, de olie en de gochugaru toe en bak dit 5 minuten. Voeg het water en de tauge toe en laat dit voor 30 minuten zachtjes koken. Voeg dan de uitgelekte gosari toe en kook nog 25 minuten. Dan de bosuitjes, het zout en de peper toevoegen en nog kort laten sudderen totdat alles gaar is

Add comment

Submit

who is online

We have 105 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44154518