gekruide kleine visjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr ikan teri
1 limoen
2 limoenen (sap)
zout naar smaak
Haluskan:
boemboe
10 rawits
6 cm gember (jahe/djahé)
5 cm kencur
cara membuat:
bereiding:
Snijd de visjes grof. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Rasp de limoen en meng alle ingrediënten door elkaar. Bewaar het afgesloten. Eet dit als een apart gerecht of bij rijst.
ingrediënten:
300 gr ikan teri
1 limoen
2 limoenen (sap)
zout naar smaak
Haluskan:
boemboe
10 rawits
6 cm gember (jahe/djahé)
5 cm kencur
cara membuat:
bereiding:
Snijd de visjes grof. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Rasp de limoen en meng alle ingrediënten door elkaar. Bewaar het afgesloten. Eet dit als een apart gerecht of bij rijst.