Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Burangasa - mungbonen koekjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Burangasa
mungbonen koekjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr mungboontjes
250 gr suiker
125 gr rijstemeel
500 ml water
pan met water
olie

Cara membuat:
Bereiding:
Week eerste de boontjes voor 6 uur in het water en kook deze daarna in 1 uur gaar. Laat de boontjes daarna goed uitlekken meng deze met de suiker en pureer dit. vorm van de puree platte koekjes. Meng het meel met het water tot een beslag en haal hier de koekjes doorheen. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de koekjes goudbruin.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024573