Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Burangasa - mungbonen koekjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Burangasa
mungbonen koekjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr mungboontjes
250 gr suiker
125 gr rijstemeel
500 ml water
pan met water
olie

Cara membuat:
Bereiding:
Week eerste de boontjes voor 6 uur in het water en kook deze daarna in 1 uur gaar. Laat de boontjes daarna goed uitlekken meng deze met de suiker en pureer dit. vorm van de puree platte koekjes. Meng het meel met het water tot een beslag en haal hier de koekjes doorheen. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de koekjes goudbruin.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 93 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41906830