Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Brokoli Balut Tepung Pedas - gefrituurde broccoli in een pittig jasje

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Brokoli Balut Tepung Pedas
gefrituurde broccoli in een pittig jasje

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr broccoli
2 eieren
50 gr tapioca bloem
100 gr maizena
1 theel zout
1 theel peper
1 theel chilipoeder
olie
zout water

Cara membuat:
bereiding;
Snijd de broccoli in roosjes. Week de roosjes dan in zout water voor 20 minuten en laat het daarna uitlekken.
Klop de eieren op. Meng de tapioca, de maizena, de peper, de chili en het zout goed door elkaar.
Wentel de roosjes eerst door het ei en dan door de bloemmengsel. Verhit in een pan de olie en bak de roosjes krokant.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 51 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40914101