Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Brokoli Balut Tepung Pedas - gefrituurde broccoli in een pittig jasje

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Brokoli Balut Tepung Pedas
gefrituurde broccoli in een pittig jasje

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr broccoli
2 eieren
50 gr tapioca bloem
100 gr maizena
1 theel zout
1 theel peper
1 theel chilipoeder
olie
zout water

Cara membuat:
bereiding;
Snijd de broccoli in roosjes. Week de roosjes dan in zout water voor 20 minuten en laat het daarna uitlekken.
Klop de eieren op. Meng de tapioca, de maizena, de peper, de chili en het zout goed door elkaar.
Wentel de roosjes eerst door het ei en dan door de bloemmengsel. Verhit in een pan de olie en bak de roosjes krokant.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 153 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41932458