Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Bola Jamur
pittige balletjes van paddenstoelen en gehakt

Bahan-bahan:
ingrediënten:
75 gr kipgehakt
150 gr oesterzwammen
6 judasoor / jamur kuping / Auricularia auricula-judae
2 teentjes knoflook
4 rode rawits
1 lente-ui
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
100 gr tapioca bloem
25 ml heet water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de judasoor, de rawits en de lente-ui fijn. Pureer de knoflook en de oesterzwam.
Meng het gehakt met de judasoor, de oesterzwam en de knoflook. Meng dan de lente-ui, het zout, de peper en de palmsuiker erdoor. Meng dan al roerend de tapioca en het water erdoor en vorm een homogene massa.
Verdeel het daarna in 12 porties en leg daarop wat gesneden rawits en vorm er balletjes van.
Verhit in een pan de olie en bak de balletjes op laag vuur bruin en gaar. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 62 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42577681