Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Bola Jamur - pittige balletjes van paddenstoelen en gehakt

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bola Jamur
pittige balletjes van paddenstoelen en gehakt

Bahan-bahan:
ingrediënten:
75 gr kipgehakt
150 gr oesterzwammen
6 judasoor / jamur kuping / Auricularia auricula-judae
2 teentjes knoflook
4 rode rawits
1 lente-ui
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
100 gr tapioca bloem
25 ml heet water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de judasoor, de rawits en de lente-ui fijn. Pureer de knoflook en de oesterzwam.
Meng het gehakt met de judasoor, de oesterzwam en de knoflook. Meng dan de lente-ui, het zout, de peper en de palmsuiker erdoor. Meng dan al roerend de tapioca en het water erdoor en vorm een homogene massa.
Verdeel het daarna in 12 porties en leg daarop wat gesneden rawits en vorm er balletjes van.
Verhit in een pan de olie en bak de balletjes op laag vuur bruin en gaar. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 139 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41016024