banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Berdapan 2 - gevulde cassavekoeken
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Berdapan 2
gevulde cassavekoeken
Bahan-bahan:
ingrediënten:
160 gr geraspte kokos
225 gr gerapste gula jawa (palmsuiker)
50 ml water
zout naar smaak
1000 gr cassave
water om te stomen

Cara membuat:
Bereiding:
Meng de suiker met het water, het zout en de suiker. Verhit een wok/wadjan en laat het mengsel 10 minuten zachtjes sudderen totdat het vocht is verdampt. Rasp de cassave fijn en meng dit met het zout.
Verhit in een pan het water totdat het kookt en stoom 3 platgedrukte eetl cassave in 8 minuten gaar en herhaal dit. Schep op elke cassavekoek 1 eetl van het kokos/suikermengsel en rol de koek op.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 114 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38869300