1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Berdapan 2
gevulde cassavekoeken
Bahan-bahan:
ingrediënten:
160 gr geraspte kokos
225 gr gerapste gula jawa (palmsuiker)
50 ml water
zout naar smaak
1000 gr cassave
water om te stomen

Cara membuat:
Bereiding:
Meng de suiker met het water, het zout en de suiker. Verhit een wok/wadjan en laat het mengsel 10 minuten zachtjes sudderen totdat het vocht is verdampt. Rasp de cassave fijn en meng dit met het zout.
Verhit in een pan het water totdat het kookt en stoom 3 platgedrukte eetl cassave in 8 minuten gaar en herhaal dit. Schep op elke cassavekoek 1 eetl van het kokos/suikermengsel en rol de koek op.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 480 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35414449