banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
@Jet v Steijnja, maar je kan het ook, wel schoongemaakt, in stukken snijden als je dat wil. Ik heb ook nog een versie waarbij de inktvis gevuld wordt.
Kokkie, goedenavond.
Blijft de inktvis in één stuk?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Berdapan 2
gevulde cassavekoeken
Bahan-bahan:
ingrediënten:
160 gr geraspte kokos
225 gr gerapste gula jawa (palmsuiker)
50 ml water
zout naar smaak
1000 gr cassave
water om te stomen

Cara membuat:
Bereiding:
Meng de suiker met het water, het zout en de suiker. Verhit een wok/wadjan en laat het mengsel 10 minuten zachtjes sudderen totdat het vocht is verdampt. Rasp de cassave fijn en meng dit met het zout.
Verhit in een pan het water totdat het kookt en stoom 3 platgedrukte eetl cassave in 8 minuten gaar en herhaal dit. Schep op elke cassavekoek 1 eetl van het kokos/suikermengsel en rol de koek op.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 124 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36328424