Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Berdapan 2 - gevulde cassavekoeken

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Berdapan 2
gevulde cassavekoeken
Bahan-bahan:
ingrediënten:
160 gr geraspte kokos
225 gr gerapste gula jawa (palmsuiker)
50 ml water
zout naar smaak
1000 gr cassave
water om te stomen

Cara membuat:
Bereiding:
Meng de suiker met het water, het zout en de suiker. Verhit een wok/wadjan en laat het mengsel 10 minuten zachtjes sudderen totdat het vocht is verdampt. Rasp de cassave fijn en meng dit met het zout.
Verhit in een pan het water totdat het kookt en stoom 3 platgedrukte eetl cassave in 8 minuten gaar en herhaal dit. Schep op elke cassavekoek 1 eetl van het kokos/suikermengsel en rol de koek op.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 72 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41911840