Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Aubergine met pruimensaus - 苏梅酱茄子

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Aubergine met pruimensaus - 苏梅酱茄子

Ingrediënten:
1 aubergine (groot - 400 gr)
1 1/2 eetl Chinese pruimensaus (苏梅酱)
2 theel lichte sojasaus
1 theel Shaoxing rijstwijn
1 theel water
6 teentjes knoflook
2 cm jahe
2 lente-ui
1-2 rode lomboks
1 eetl water

Bereiding:
Snijd de aubergine in stukken en stoom deze voor 4 minuten en zet apart. Meng de pruimensaus met de sojasaus, de rijstwijn en het water en zet apart. Snijd de lomboks in dunne reepjes. Snijd de lente-ui fijn. Rasp de jahe en snijd de knoflook in dunne plakjes.
Verhit in een pan op hoog vuur de olie en fruit de jahe en de knoflook voor 10-15 seconden. Voeg dan de aubergine toe en bak deze rondom bruin.
Dan op laag vuur de gemengde pruimensaus, de lente-ui en de lomboks toevoegen en meng goed. Serveer.
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 169 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41083985