Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Aubergine met knoflook dressing -凉拌茄子

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Aubergine met knoflook dressing -凉拌茄子

Ingrediënten:
400 gr aubergine
3 theel zwarte rijstazijn
1 theel lichte sojasaus
1 theel sesam olie
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1/8 theel zout
3 takjes koriander, gehakt

Bereiding:
Snijd de aubergine in repen en stoom deze in 12 minuten zacht en gaar. Pers daarna voorzichtig het overtollige vocht eruit en laat het afkoelen. Treke de aubergine daarna uit elkaar.
Hak de teentjes knoflook en de lomboks fijn. Meng het met de rijstazijn, de soja saus, de sesam olie, het zout en de koriander.
Leg de aubergine op een schaal en schep daarover de dressing en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 277 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41936479