1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Aubergine en Tahu met chilibonen saus

ingrediënten:
1 aubergine
400 gr tahu/tofu
3 cm gember
2 teentjes knoflook
3 eetl dou ban jiang saus anders chili bonen saus
2 eetl kecap asin
500 ml water
2 eetl arachide olie

garnering:

2 tente-uitjes

bereiding:
Snijd de aubergine in blokjes en de tahu in dobbelsteentjes. Rasp de gember en snijd de knoflook fijn. Hak de lentje-uitjes fijn.
Verhit in een wok de olie en bak de knoflook en de gember voor 30 seconden. Voeg dan de aubergine toe en bak dit 3 minuten. Vervolgens het water, de saus, de kecap en de tahu toevoegen en het geheel 2 minuten laten sudderen. Bestrooi het met de lente-ui en serveer.

who is online

We hebben 100 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35086905