1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Aubergine en Tahu met chilibonen saus

ingrediënten:
1 aubergine
400 gr tahu/tofu
3 cm gember
2 teentjes knoflook
3 eetl dou ban jiang saus anders chili bonen saus
2 eetl kecap asin
500 ml water
2 eetl arachide olie

garnering:

2 tente-uitjes

bereiding:
Snijd de aubergine in blokjes en de tahu in dobbelsteentjes. Rasp de gember en snijd de knoflook fijn. Hak de lentje-uitjes fijn.
Verhit in een wok de olie en bak de knoflook en de gember voor 30 seconden. Voeg dan de aubergine toe en bak dit 3 minuten. Vervolgens het water, de saus, de kecap en de tahu toevoegen en het geheel 2 minuten laten sudderen. Bestrooi het met de lente-ui en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 51 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34886795