Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
1 Comment
Telur pecel bumbu santan - omelet met aubergine en kokosmelk

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Telur pecel bumbu santan
omelet met aubergine en kokosmelk


Bahan-bahan:
3 eieren
1 lange dunne aubergine
100 ml santen

Haluskan:
1 rode lombok
5 rode rawits
3 teentjes knoflook
3 kemiri
1/2 theel trasi
1 cm kencur
1/4 theel asam
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Rooster de aubergine en verwijder de schil en snijd deze in plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en meng de santen erdoor.
Verhit in een pan het kokosmengsel en voeg de eieren en de aubergine toe en roer en bak dit totdat het ei gestold is.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    gre · 8 years ago
    ik ken dit gerecht niet
    maar het lijkt me wel lekker
    gebakken ei met santen en rode lomboks.

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024490