banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 2 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 2 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Icon 1 Comment
Telur pecel bumbu santan - omelet met aubergine en kokosmelk
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Telur pecel bumbu santan
omelet met aubergine en kokosmelk


Bahan-bahan:
3 eieren
1 lange dunne aubergine
100 ml santen

Haluskan:
1 rode lombok
5 rode rawits
3 teentjes knoflook
3 kemiri
1/2 theel trasi
1 cm kencur
1/4 theel asam
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Rooster de aubergine en verwijder de schil en snijd deze in plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta en meng de santen erdoor.
Verhit in een pan het kokosmengsel en voeg de eieren en de aubergine toe en roer en bak dit totdat het ei gestold is.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    gre · 5 years ago
    ik ken dit gerecht niet
    maar het lijkt me wel lekker
    gebakken ei met santen en rode lomboks.

who is online

We hebben 75 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36804605