logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Telur Peci
gestoofde eieren met kemangi

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 eieren
300 ml kokosemlk (van 1/2 kokosnoot)
2 bosjes kemangi
1 theel limoen, sap
water

Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
2 cm jahe
1 theel terasi/terasi
1 theel palmsuiker
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de eieren gaar. Pel daarna de eieren en zet apart. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de bumbu en breng aan de kook. Voeg dan de eieren toe en kook op laag vuur totdat de saus is ingedikt
Dan de kemangi en het limoensap toevoegen en meng goed. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 80 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176153