logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Ayam Pangang Ritja

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (1000 gr)

Haluskan:
boemboe:
8 rode lomboks
2 teentje knoflook
6 sjalotten
1/2 limoen (sap)
3 cm laos
½ theel gula jawa (palmsuiker)
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal alle ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en wrijf hiermee de kip in. Laat dit tenminste 1 uur intrekken en rooster de kip vervolgens in 45 minuten gaar boven een houtskoolvuurtje.

Add comment

Submit

who is online

We have 75 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151437