logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 5 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 6 days ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 1 month ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Ayam Panggang
geroosterde kip
Bahan-bahan:
Ingredienten:
1 kip
5 eetl citroensap
3 eetl ketjap manis
4 eetlepels olie
water

Haluskan:
boemboe:
3 sjalotten
2 rode lomboks
3 rode rawits
4 teentjes knoflook
2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng dit met de olie, het limoensap en de ketjap tot een marinade. Snijd de kip overlangs in 2 stukken en wrijf deze stukken met de marinade in en laat dit 30 minuten intrekken. Rooster de kip vervolgens boven een houtkoolvuurtje in 60 minuten gaar. Regelmatig bedruipen met de marinade. Verhit in een wok/wadjan de overgebleven marinade en meng dit met water tot een saus. Serveer deze saus bij de kip.

Add comment

Submit

who is online

We have 109 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44140073