Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Ayam Panggang - geroosterde kip
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Ayam Panggang
geroosterde kip
Bahan-bahan:
Ingredienten:
1 kip
5 eetl citroensap
3 eetl ketjap manis
4 eetlepels olie
water

Haluskan:
boemboe:
3 sjalotten
2 rode lomboks
3 rode rawits
4 teentjes knoflook
2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng dit met de olie, het limoensap en de ketjap tot een marinade. Snijd de kip overlangs in 2 stukken en wrijf deze stukken met de marinade in en laat dit 30 minuten intrekken. Rooster de kip vervolgens boven een houtkoolvuurtje in 60 minuten gaar. Regelmatig bedruipen met de marinade. Verhit in een wok/wadjan de overgebleven marinade en meng dit met water tot een saus. Serveer deze saus bij de kip.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 38 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40914138