banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 5 days ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 11 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Ayam Pangang Menada - pikant gekruide kip
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ayam Pangang Menada
pikant gekruide kip


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 kip
1 limoen
3 eetl olie
1 sereh
3 salamblad
2 pandanbladeren
4 theel kecap manis
4 tomaten
250 ml water
2 theel zout

Haluskan:
bumbu:
5 rode lomboks
11 sjalotjes
5 cm jahe
3 teentjes knoflook

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken en wrijf deze in met de limoen. Ontvel de tomaten en snijd deze in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de bumbu voor 3 minuten. Dan de sereh, de salam, de pandan, de kecap en de tomaten toevoegen en dan nog 5 minuten bakken. Vervolgens het water, het zout en de kip toevoegen en het geheel nog 25 minuten laten sudderen totdat de kip gaar is en de vocht is verdampt. Rooster vervolgens de kip goudbruin en krokant boven een houtskoolvuurtje.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 287 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38216440