1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ayam Pangang Menada
pikant gekruide kip


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 kip
1 limoen
3 eetl olie
1 sereh
3 salamblad
2 pandanbladeren
4 theel kecap manis
4 tomaten
250 ml water
2 theel zout

Haluskan:
bumbu:
5 rode lomboks
11 sjalotjes
5 cm jahe
3 teentjes knoflook

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken en wrijf deze in met de limoen. Ontvel de tomaten en snijd deze in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de bumbu voor 3 minuten. Dan de sereh, de salam, de pandan, de kecap en de tomaten toevoegen en dan nog 5 minuten bakken. Vervolgens het water, het zout en de kip toevoegen en het geheel nog 25 minuten laten sudderen totdat de kip gaar is en de vocht is verdampt. Rooster vervolgens de kip goudbruin en krokant boven een houtskoolvuurtje.

who is online

We hebben 77 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35005315