1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 24 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Padang

Banan-bahan:
Ingrediënten:
1000 gr kipfilets
3 limoenen (sap)
250 gr. rijpe tomaten
250 ml. water
6 rode rawits
5 cm gember (jahe/djahé)
3 teentjes knoflook
3 cm kunyit (kurkuma)
1 serehstengel
250 ml kokosmelk

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukjes, de tomaten en de knoflook fijn en snijd de rawits in dunne reepjes. Wrijf of maal de gember en de kunyit fijn tot een pasta. Wrijf de kip in met het limoensap. Meng het water met de tomaten en verhit dit in een wok/wadjan. Voeg dan de rawits, de knoflook, de sereh, de kunyit, de gember en het vlees toe en laat dit zachtjes 30 minuten sudderen. Dan de kokosmelk toevoegen en het geheel npg 10-15 minuten sudderen.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 50 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35971832