Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ayam Padang

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Padang

Banan-bahan:
Ingrediënten:
1000 gr kipfilets
3 limoenen (sap)
250 gr. rijpe tomaten
250 ml. water
6 rode rawits
5 cm gember (jahe/djahé)
3 teentjes knoflook
3 cm kunyit (kurkuma)
1 serehstengel
250 ml kokosmelk

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukjes, de tomaten en de knoflook fijn en snijd de rawits in dunne reepjes. Wrijf of maal de gember en de kunyit fijn tot een pasta. Wrijf de kip in met het limoensap. Meng het water met de tomaten en verhit dit in een wok/wadjan. Voeg dan de rawits, de knoflook, de sereh, de kunyit, de gember en het vlees toe en laat dit zachtjes 30 minuten sudderen. Dan de kokosmelk toevoegen en het geheel npg 10-15 minuten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 81 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41015964