Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Ayam Padang

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Padang

Banan-bahan:
Ingrediënten:
1000 gr kipfilets
3 limoenen (sap)
250 gr. rijpe tomaten
250 ml. water
6 rode rawits
5 cm gember (jahe/djahé)
3 teentjes knoflook
3 cm kunyit (kurkuma)
1 serehstengel
250 ml kokosmelk

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukjes, de tomaten en de knoflook fijn en snijd de rawits in dunne reepjes. Wrijf of maal de gember en de kunyit fijn tot een pasta. Wrijf de kip in met het limoensap. Meng het water met de tomaten en verhit dit in een wok/wadjan. Voeg dan de rawits, de knoflook, de sereh, de kunyit, de gember en het vlees toe en laat dit zachtjes 30 minuten sudderen. Dan de kokosmelk toevoegen en het geheel npg 10-15 minuten sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 198 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40916695