1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Padang

Banan-bahan:
Ingrediënten:
1000 gr kipfilets
3 limoenen (sap)
250 gr. rijpe tomaten
250 ml. water
6 rode rawits
5 cm gember (jahe/djahé)
3 teentjes knoflook
3 cm kunyit (kurkuma)
1 serehstengel
250 ml kokosmelk

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukjes, de tomaten en de knoflook fijn en snijd de rawits in dunne reepjes. Wrijf of maal de gember en de kunyit fijn tot een pasta. Wrijf de kip in met het limoensap. Meng het water met de tomaten en verhit dit in een wok/wadjan. Voeg dan de rawits, de knoflook, de sereh, de kunyit, de gember en het vlees toe en laat dit zachtjes 30 minuten sudderen. Dan de kokosmelk toevoegen en het geheel npg 10-15 minuten sudderen.

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35005315