banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Sup brenebon
bruine bonen soep
Bahan-bahan:
ingrdiënten:
350 gr bruine bonen
1 muskaatnoot
500 gr varkenspootjes
7 kruidnagels
3000 ml water
12 sjalotten
5 teentjes knoflook
3 preien
3 takjes selderie
olie
1 theel. suiker
1 theel. witte peper
zout naar smaak

Cara Membuat:
bereiding::
Snijd de varkenspootjes in stukken. Snijd de sjalotten in dunne plakjes, de prei in reepjes en de selderieblaadjes grof. Voeg het vlees met de bonen, de kruidnagels, de nootmuskaat in een pan met het water en laat het geheel 50 minuten zachtjes koken.
Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak hierin de helft van de sjalotten gouidbruin en laat deze uitlekken op keukenpapier. Fruit vervolgens de overige sjalotten, de knoflook en de prei voor 2 minuten. Voeg dit bij de soep samen met de suiker en de peper en zout en laat het geheel nog 20 minuten door sudderen. Roer als laatste de gebakken sjalotten en de selderieblaadjes erdoor. Serveer.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 84 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36640155