1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Sup brenebon
bruine bonen soep
Bahan-bahan:
ingrdiënten:
350 gr bruine bonen
1 muskaatnoot
500 gr varkenspootjes
7 kruidnagels
3000 ml water
12 sjalotten
5 teentjes knoflook
3 preien
3 takjes selderie
olie
1 theel. suiker
1 theel. witte peper
zout naar smaak

Cara Membuat:
bereiding::
Snijd de varkenspootjes in stukken. Snijd de sjalotten in dunne plakjes, de prei in reepjes en de selderieblaadjes grof. Voeg het vlees met de bonen, de kruidnagels, de nootmuskaat in een pan met het water en laat het geheel 50 minuten zachtjes koken.
Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak hierin de helft van de sjalotten gouidbruin en laat deze uitlekken op keukenpapier. Fruit vervolgens de overige sjalotten, de knoflook en de prei voor 2 minuten. Voeg dit bij de soep samen met de suiker en de peper en zout en laat het geheel nog 20 minuten door sudderen. Roer als laatste de gebakken sjalotten en de selderieblaadjes erdoor. Serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 92 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36084026