banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Jet van Steijn 5 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 6 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Sup brenebon
bruine bonen soep
Bahan-bahan:
ingrdiënten:
350 gr bruine bonen
1 muskaatnoot
500 gr varkenspootjes
7 kruidnagels
3000 ml water
12 sjalotten
5 teentjes knoflook
3 preien
3 takjes selderie
olie
1 theel. suiker
1 theel. witte peper
zout naar smaak

Cara Membuat:
bereiding::
Snijd de varkenspootjes in stukken. Snijd de sjalotten in dunne plakjes, de prei in reepjes en de selderieblaadjes grof. Voeg het vlees met de bonen, de kruidnagels, de nootmuskaat in een pan met het water en laat het geheel 50 minuten zachtjes koken.
Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak hierin de helft van de sjalotten gouidbruin en laat deze uitlekken op keukenpapier. Fruit vervolgens de overige sjalotten, de knoflook en de prei voor 2 minuten. Voeg dit bij de soep samen met de suiker en de peper en zout en laat het geheel nog 20 minuten door sudderen. Roer als laatste de gebakken sjalotten en de selderieblaadjes erdoor. Serveer.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 183 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36364358