banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 20 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Sup brenebon-bruine bonen soep

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Sup brenebon
bruine bonen soep
Bahan-bahan:
ingrdiënten:
350 gr bruine bonen
1 muskaatnoot
500 gr varkenspootjes
7 kruidnagels
3000 ml water
12 sjalotten
5 teentjes knoflook
3 preien
3 takjes selderie
olie
1 theel. suiker
1 theel. witte peper
zout naar smaak

Cara Membuat:
bereiding::
Snijd de varkenspootjes in stukken. Snijd de sjalotten in dunne plakjes, de prei in reepjes en de selderieblaadjes grof. Voeg het vlees met de bonen, de kruidnagels, de nootmuskaat in een pan met het water en laat het geheel 50 minuten zachtjes koken.
Verhit in een wok/wadjan wat olie en bak hierin de helft van de sjalotten gouidbruin en laat deze uitlekken op keukenpapier. Fruit vervolgens de overige sjalotten, de knoflook en de prei voor 2 minuten. Voeg dit bij de soep samen met de suiker en de peper en zout en laat het geheel nog 20 minuten door sudderen. Roer als laatste de gebakken sjalotten en de selderieblaadjes erdoor. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 115 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40115985