Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sup bayam labu kuning - spinazie soep met pompoen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sup bayam labu kuning
spinazie soep met pompoen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr spinazie
150 gr labu kuning (gele pompoen)
1 rode tomaat
1 theel zout
1 theel palmsuiker
1000 ml kippenboullion (zie recept)
1 eetl olie 
 
Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1/2 theel gemalen peper
3 cm kunyit, geroosterd
1 cm jahe
8 rode lomboks
 
Taburan:
garnering:
1 eetl bawang goreng
1 stengel bleekselderij
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de pompoen en de tomaat in kleine stukjes. Snijd de selderij fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de bouillon, de tomaat, het zout en de suiker en breng het aan de kook. Dan de spinazie en de pompoen toevoegen en zachtjes laten koken totdat alles gaar is. Schep de soep in kommen en besprenkel het met de bawang goren en de selderij
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 123 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068866