banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 18 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 28 days ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 2 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sup bayam labu kuning
spinazie soep met pompoen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr spinazie
150 gr labu kuning (gele pompoen)
1 rode tomaat
1 theel zout
1 theel palmsuiker
1000 ml kippenboullion (zie recept)
1 eetl olie 
 
Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1/2 theel gemalen peper
3 cm kunyit, geroosterd
1 cm jahe
8 rode lomboks
 
Taburan:
garnering:
1 eetl bawang goreng
1 stengel bleekselderij
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de pompoen en de tomaat in kleine stukjes. Snijd de selderij fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de bouillon, de tomaat, het zout en de suiker en breng het aan de kook. Dan de spinazie en de pompoen toevoegen en zachtjes laten koken totdat alles gaar is. Schep de soep in kommen en besprenkel het met de bawang goren en de selderij
 
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 85 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36239246