Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Sup Ayam Tomat Hijau - kippensoep met groene tomaat

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sup Ayam Tomat Hijau
kippensoep met groene tomaat

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 kippenvleugels
1500 ml water
4 teentjes knoflook
6 groene tomaten
2 wortelen
75 gr boontjes
1 theel peper
1 theel palmsuiker
1 theel zout
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in kleine stukjes. Hak de knoflook fijn en snijd de wortel, de boontjes en de tomaten in stukjes.
Verhit in een pan het water samen met de kip en breng aan de kook. Bewaar 1300 ml bouillon.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 2 minuten. Voeg het dan toe aan de bouillon. Dan de overige ingrediënten toevoegen en kook het verder gaar. Serveer
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 126 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41906762