1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Asem-Asem Tahu
pittige zoetzure tahoe
Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr. tahu/tofu
2 eetl sjalotten,gesnipperd
2 teentjes knoflook, fijngesneden
2 rode lombok
5 eetl asemwater
1 salam blaadje
1 theel laos
1/2 eetlepel ketjap
250 ml water
olie

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in dobbelsteentjes. Ontpit de pepers en snijd deze in stukken. Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit daarin de sjalotten, de knoflook, de lomboks en de laos voor 2 minuten. voeg dan het water, de salam, de tahu, het asemwater en de ketjap toe. Roer alles goed door elkaar en laat het 10 minuten sudderen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 43 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34883261