pittige zoetzure tahoe
Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr. tahu/tofu
2 eetl sjalotten,gesnipperd
2 teentjes knoflook, fijngesneden
2 rode lombok
5 eetl asemwater
1 salam blaadje
1 theel laos
1/2 eetlepel ketjap
250 ml water
olie
Cara Membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in dobbelsteentjes. Ontpit de pepers en snijd deze in stukken. Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit daarin de sjalotten, de knoflook, de lomboks en de laos voor 2 minuten. voeg dan het water, de salam, de tahu, het asemwater en de ketjap toe. Roer alles goed door elkaar en laat het 10 minuten sudderen.
ingrediënten:
150 gr. tahu/tofu
2 eetl sjalotten,gesnipperd
2 teentjes knoflook, fijngesneden
2 rode lombok
5 eetl asemwater
1 salam blaadje
1 theel laos
1/2 eetlepel ketjap
250 ml water
olie
Cara Membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in dobbelsteentjes. Ontpit de pepers en snijd deze in stukken. Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit daarin de sjalotten, de knoflook, de lomboks en de laos voor 2 minuten. voeg dan het water, de salam, de tahu, het asemwater en de ketjap toe. Roer alles goed door elkaar en laat het 10 minuten sudderen.