1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

R.H.Kummer
Beste mensen,
Waar in Nedeerland is de oncom te bestellen?
Groet
R.H.Kummer

@ zie forum
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Asem-Asem Tahu
pittige zoetzure tahoe
Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr. tahu/tofu
2 eetl sjalotten,gesnipperd
2 teentjes knoflook, fijngesneden
2 rode lombok
5 eetl asemwater
1 salam blaadje
1 theel laos
1/2 eetlepel ketjap
250 ml water
olie

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in dobbelsteentjes. Ontpit de pepers en snijd deze in stukken. Verhit de olie in een wok/wadjan en fruit daarin de sjalotten, de knoflook, de lomboks en de laos voor 2 minuten. voeg dan het water, de salam, de tahu, het asemwater en de ketjap toe. Roer alles goed door elkaar en laat het 10 minuten sudderen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 106 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34394163