banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 4 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Asem Manis Tempeh - tempé in zoet-zure saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Asem Manis Tempeh
tempé in zoet-zure saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr. tempé
20 gr kokoscreme (santen)
2 eetl gesnipperde sjalotten
3 teentjes knoflook, gesnipper
1/2 theel peper
1/3 theel nootmuskaat
1 theel gula jawa
1 eetl asem
1 eetl ketjap manis
250 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempé in plakjes (5x5cm). Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook, de peper en de nootmuskaat fijn tot een boemboe.
Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de boemboe. Voeg dan het water toe samen met de kokoscreme, de asem, de ketjap en de gula jawa. Laat alles even koken en voeg dan de tempé bij. Het geheel nog 15 minuten laten sudderen
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 165 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40555131