1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ase Tahu Cabe Hejo
gebakken tahu met groene peper

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 tahu
3 cm lengkuas/laos
1 eetl kecap manis
10 groene lomboks
100 gr soun, geweekt in water
1 theel zout
50 ml water
olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 kemiri noten
1/2 theel terasi/trasi

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokken en de lomboks in ringen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan olie en bak de tahu bruin en zet apart. Verhit 2 eetl olie en fruit de bumbu voor 3 minuten samen met de laos. Voeg dan de tahu, de kecap, zout en het water toe en meng goed.
Dan de lomboks en de soun toevoegen en bak alles nog even door en totdat de saus indikt. Serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 133 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35774233