1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ase Tahu Cabe Hejo
gebakken tahu met groene peper

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 tahu
3 cm lengkuas/laos
1 eetl kecap manis
10 groene lomboks
100 gr soun, geweekt in water
1 theel zout
50 ml water
olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 kemiri noten
1/2 theel terasi/trasi

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in blokken en de lomboks in ringen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan olie en bak de tahu bruin en zet apart. Verhit 2 eetl olie en fruit de bumbu voor 3 minuten samen met de laos. Voeg dan de tahu, de kecap, zout en het water toe en meng goed.
Dan de lomboks en de soun toevoegen en bak alles nog even door en totdat de saus indikt. Serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 99 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35407645