Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Tumis Kangkung Rebon - pittige roerbak van kangkung met rebon

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Kangkung Rebon
pittige roerbak van kangkung met rebon

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 bosjes kangkung
100 gr tauge
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 cm lengkuas/laos
2 rode lomboks
2 groene lomboks
2 salam blad
2 eetl rebon, geweekt
1 eetl zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
50 ml water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kangkung in stukken. Snijd de sjalotjes, de knoflook en de lomboks in dunne plakjes/ringen.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de laos, de lomboks en de salam voor 5 minuten. Voeg dan de rebon toe en meng goed.
Dan de kangkung, de tauge, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Voeg dan het water toe en bak het geheel verder gaar. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812266