banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Tumis Kangkung Rebon - pittige roerbak van kangkung met rebon

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Kangkung Rebon
pittige roerbak van kangkung met rebon

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 bosjes kangkung
100 gr tauge
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 cm lengkuas/laos
2 rode lomboks
2 groene lomboks
2 salam blad
2 eetl rebon, geweekt
1 eetl zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
50 ml water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kangkung in stukken. Snijd de sjalotjes, de knoflook en de lomboks in dunne plakjes/ringen.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de laos, de lomboks en de salam voor 5 minuten. Voeg dan de rebon toe en meng goed.
Dan de kangkung, de tauge, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Voeg dan het water toe en bak het geheel verder gaar. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 150 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39983358