banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Tahu goreng telor - tahoe gebakken in ei

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tahu goreng telor
tahoe gebakken in ei
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 tahu/tofu
3 eieren
2 teentjes knoflook, uitgeperst
zout en peper naar smaak
1/2 theel nootmuskaat
1 eetl meel
olie/boter

saus:
3 sjalotten
2 teentje knoflook
3 lomboks
1/2 theel trassie
1/2 theel zout
1 theel petis (pasta van gegiste garnalen)
1 theel gula jawa (palmsuiker)
5 eetl ketjap manis
sap van 2 limoenen
1/2 spitskool
1 bosje selderij
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu in dobbelsteentjes. Klop vervolgens de eieren los, voeg dan de uitgeperste teentjes knoflook, samen met de nootmuskaat, zout en peper en het mee toe en vorm hiervan een glad beslag. Wentel de tahublokjes door het beslag en bak van het beslag met de tahubloksjes vier pannenkoeken in de hete olie of boter.

Cara membuat saus:
Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook, de lomboks, de trassie en het zout fijn tot een boemboe en fruit dit in 1 eetlepel olie. Roer de petis samen met de gula jawa en de ketjap door de gefruite boemboe zodat er een says ontstaat. Voeg dan het limoensap door de saus heen..

het vervolg:
Was de spitskool en de selderij en snijd de spitskool fijn en snipper de selderij. Leg dan de tahupannenkoeken op borden. Strooi er wat gesneden kool en selderij overheen en giet dan de saus erover.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 61 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39985784