banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Daging gepuk goreng - gestoofd en gebakken gekruid rundvlees
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging gepuk goreng
gestoofd en gebakken gekruid rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
1000 ml water
2 sereh stengels
3 salamblaadjes
2 jeruk purut blaadjes
1 cm laos
750 ml santen cair
1 eetl asem water
olie
 
Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 theel ketumbar
4 eetl palmsuiker
2 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook het vlees 3/4 gaar. Schep het uit de pan en snijd deze in plakjes en sla deze plat. Giet de bouillon af maar laat 500 ml over. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Voeg dit samen met de sereh, de salam, de jeruk purut, de laos, de santen en het vlees toe aan de bouillon en kook het geheel totdat het vlees vrijwel gaar is. Voeg het asemwater toe en kook het vlees gaar en laat het afkoelen.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees langzaam goudbruin. 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 93 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40429639