Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Daging gepuk goreng - gestoofd en gebakken gekruid rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daging gepuk goreng
gestoofd en gebakken gekruid rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
1000 ml water
2 sereh stengels
3 salamblaadjes
2 jeruk purut blaadjes
1 cm laos
750 ml santen cair
1 eetl asem water
olie
 
Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 theel ketumbar
4 eetl palmsuiker
2 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook het vlees 3/4 gaar. Schep het uit de pan en snijd deze in plakjes en sla deze plat. Giet de bouillon af maar laat 500 ml over. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Voeg dit samen met de sereh, de salam, de jeruk purut, de laos, de santen en het vlees toe aan de bouillon en kook het geheel totdat het vlees vrijwel gaar is. Voeg het asemwater toe en kook het vlees gaar en laat het afkoelen.
Verhit in een pan de olie en bak het vlees langzaam goudbruin. 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 177 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030263