Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Daging Domba Tomat - Lamsvlees met tomaten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daging Domba Tomat
Lamsvlees met tomaten
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
300 gr.lamsvlees
4 sjalotten
1 groene lombok
1 theel.kerrie djawa
4 tomaten
2 cm. gember (jahe/djahé)
1 eetl. ketjap asin
1/2 theel.zout
2 theel.maizena
4 eetl. water
3 eetl.olie

Cara membuat:
Bereinding:
Snijd het vlees in dunne plakjes, de sjalotten fijn, de ui grof en de lombok in reepjes. Rasp de gember en snijd de tomaten in plakjes.
Meng de maizena met het water, het zout, de ketjap en de kerrie en 1 eetl olie. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees en de gember voor 3 minuten. Dan de sjalotten en de lombok toevoegen en het geheel nog 4 minuten bakken. Vervolgens het maizena mengsel toevoegen en dit 1 minuten meebakken. Dan de tomaten toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat het gerecht gaar is en de saus dik is geworden.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 166 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030263