banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 11 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Daging Domba Tomat - Lamsvlees met tomaten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Daging Domba Tomat
Lamsvlees met tomaten
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
300 gr.lamsvlees
4 sjalotten
1 groene lombok
1 theel.kerrie djawa
4 tomaten
2 cm. gember (jahe/djahé)
1 eetl. ketjap asin
1/2 theel.zout
2 theel.maizena
4 eetl. water
3 eetl.olie

Cara membuat:
Bereinding:
Snijd het vlees in dunne plakjes, de sjalotten fijn, de ui grof en de lombok in reepjes. Rasp de gember en snijd de tomaten in plakjes.
Meng de maizena met het water, het zout, de ketjap en de kerrie en 1 eetl olie. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees en de gember voor 3 minuten. Dan de sjalotten en de lombok toevoegen en het geheel nog 4 minuten bakken. Vervolgens het maizena mengsel toevoegen en dit 1 minuten meebakken. Dan de tomaten toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat het gerecht gaar is en de saus dik is geworden.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 98 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40074610