banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Daging Domba - lamsvlees met groenten
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Domba
lamsvlees met groenten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. lamsfilet
zout en peper naar smaak
1 eiwit
1 eetl. maizena
3 eetl. olie
3 cm gember (jahe/djahé)
3 teentjes knoflook
2 eetl. ketjap manis
2 preien
250 gr. spinazie
1 bosje paksoi
175 gr erwten
1 theel. geraspte gula jawa (palmsuiker)
75 ml kippenbouillon (zie recept)
1 eetl chilisaus

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in schuine reepjes van 3 cm. Klop het eiwit los. Snijd de gember in plakjes en de knoflook zeer fijn. Snij de prei in ringen en de paksoi in 3 cm grote stukken.
Bestrooi het vlees met de peper en zout en haal het vlees door het eiwit en bestrooi het geheel met de maizena. Verhit in een wok/wadjan 2 eetl olie en bak hierin de gember, de knoflook en de ketjap kort. Dan het vlees toevoegen en dit nog 4 minutn bakken. Schep het vlees uit de wok/wadjan en voeg dan de olie toe samen met de prei en bak dit 3 minuten. Dan de overige groenten toevoegen en dit zachtjes 3 minuten laten bakken.
Meng in kom de palmsuiker, de bouillon en de chili en voeg dit toe aan de groenten samen met het vlees en bak alles gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 158 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40570266