banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
@Jet v Steijnja, maar je kan het ook, wel schoongemaakt, in stukken snijden als je dat wil. Ik heb ook nog een versie waarbij de inktvis gevuld wordt.
Kokkie, goedenavond.
Blijft de inktvis in één stuk?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Domba
lamsvlees met groenten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. lamsfilet
zout en peper naar smaak
1 eiwit
1 eetl. maizena
3 eetl. olie
3 cm gember (jahe/djahé)
3 teentjes knoflook
2 eetl. ketjap manis
2 preien
250 gr. spinazie
1 bosje paksoi
175 gr erwten
1 theel. geraspte gula jawa (palmsuiker)
75 ml kippenbouillon (zie recept)
1 eetl chilisaus

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in schuine reepjes van 3 cm. Klop het eiwit los. Snijd de gember in plakjes en de knoflook zeer fijn. Snij de prei in ringen en de paksoi in 3 cm grote stukken.
Bestrooi het vlees met de peper en zout en haal het vlees door het eiwit en bestrooi het geheel met de maizena. Verhit in een wok/wadjan 2 eetl olie en bak hierin de gember, de knoflook en de ketjap kort. Dan het vlees toevoegen en dit nog 4 minutn bakken. Schep het vlees uit de wok/wadjan en voeg dan de olie toe samen met de prei en bak dit 3 minuten. Dan de overige groenten toevoegen en dit zachtjes 3 minuten laten bakken.
Meng in kom de palmsuiker, de bouillon en de chili en voeg dit toe aan de groenten samen met het vlees en bak alles gaar.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 187 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36328424