Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Bundu Bundu Daging Domba - drooggebakken gekruid lamsvlees met kokos

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bundu Bundu Daging Domba
drooggebakken gekruid lamsvlees met kokos

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lambsvlees
200 gr geraspte kokos
2 jeruk purut
2 salam
200 ml water
4 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
1 serehstengel
1 eetl asem
3 cm laos
1 theel zout
1 theel zwarte peper korrels

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd het vlees in stukken. Verhit in een pan het water en voeg het vlees en de bumbu toe en kook het vlees halfgaar. 
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het vlees goubruin. Voeg dan de jeruk purut, de salam, de kokos en het kookvocht toe en bak het zachtjes totdat het vocht is verdampt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 299 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41906111