banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 22 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Bistik Kambing
lamsvlees in zoete kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr lamsfilet
2 aardappelen
2 tomaten
5 eetl kecap manis
1/2 theel peper
1/4 theel nootmuskaat
1/2 eetl palmsuiker
1/2 theel zout
4 teentjes knoflook
3 sjalotjes
500 ml water
2 eetl boter

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees en de aardappelen in plakjes/blokjes. Snijd de tomaten in partjes en de knoflook en de sjalotjes in dunne plakjes.
Verhit in een pan de boter en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin. Voeg dan de tomaten, de peper, de nootmuskaat, de palmsuiker en het zout toe en meng goed. Vervolgens het water, de aardappelen en de kecap toevoegen en laat het geheel zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is geworden.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 94 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36253776