Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Bistik Kambing - lamsvlees in zoete kruidige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bistik Kambing
lamsvlees in zoete kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr lamsfilet
2 aardappelen
2 tomaten
5 eetl kecap manis
1/2 theel peper
1/4 theel nootmuskaat
1/2 eetl palmsuiker
1/2 theel zout
4 teentjes knoflook
3 sjalotjes
500 ml water
2 eetl boter

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees en de aardappelen in plakjes/blokjes. Snijd de tomaten in partjes en de knoflook en de sjalotjes in dunne plakjes.
Verhit in een pan de boter en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin. Voeg dan de tomaten, de peper, de nootmuskaat, de palmsuiker en het zout toe en meng goed. Vervolgens het water, de aardappelen en de kecap toevoegen en laat het geheel zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is geworden.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 118 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030221