Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Bistik Kambing - lamsvlees in zoete kruidige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bistik Kambing
lamsvlees in zoete kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr lamsfilet
2 aardappelen
2 tomaten
5 eetl kecap manis
1/2 theel peper
1/4 theel nootmuskaat
1/2 eetl palmsuiker
1/2 theel zout
4 teentjes knoflook
3 sjalotjes
500 ml water
2 eetl boter

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees en de aardappelen in plakjes/blokjes. Snijd de tomaten in partjes en de knoflook en de sjalotjes in dunne plakjes.
Verhit in een pan de boter en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin. Voeg dan de tomaten, de peper, de nootmuskaat, de palmsuiker en het zout toe en meng goed. Vervolgens het water, de aardappelen en de kecap toevoegen en laat het geheel zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is geworden.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 51 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42429851