Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Siomay - gestoomde gehakt/gernalen balletjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Siomay
gestoomde gehakt/gernalen balletjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr varkensgehakt
200 gr gehakte garnalen
250 gr tapioca bloem
1 ei
1/2 theel zout
1 theel peper
1 lente uitje
6 shi take paddestoelen
1 theel sesame olie
kulit pangsit / won ton velletjes

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lente ui en de shi take fijn. Meng het gehakt, de garnalen, de bloem, het ei, het zout, de peper, de lente ui, de shi take en de sesame olie goed door elkaar. Schep wat van het mengsel op een kulit pansit vel en vouw deze dicht. Herhaal. Stoom daarna de siomay voor 30 minuten totdat deze gaar zijn.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 78 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025185