Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Gaji Hobak Muchim - geroosterde aubergine met courgette

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gaji Hobak Muchim
geroosterde aubergine met courgette

Ingrediënten:
250 gr aubergine
250 gr courgette
1/2 theel zout
olie

Ingrediënten saus:
1 lente-ui
1-2 teentjes knoflook
1 eetl sojasaus
2 theel sesam olie
1 theel palmsuiker
1 theel sesam zaad, geroosterd
1/4 theel peper
2 theel gochugaru of verse lomboks

Bereiding:
Snijd de aubergine en de courgette in plakken van 1 cm dikte. Leg het in een kom en bestrooi het met het zout en laat het 20 minuten staan. Giet het vrijgekomen vocht er daarna uit.
Neem een grillpan en vet deze in met de olie. Rooster daarna de courgette en en aubergine voor 4 minuten en zet apart.
Snijd de lente-ui en de knoflook fijn. Meng dan alle ingrediënten voor de saus goed door elkaar en meng dit door de aubergine en courgette. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 166 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42257078