Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Gaji Hobak Muchim - geroosterde aubergine met courgette

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gaji Hobak Muchim
geroosterde aubergine met courgette

Ingrediënten:
250 gr aubergine
250 gr courgette
1/2 theel zout
olie

Ingrediënten saus:
1 lente-ui
1-2 teentjes knoflook
1 eetl sojasaus
2 theel sesam olie
1 theel palmsuiker
1 theel sesam zaad, geroosterd
1/4 theel peper
2 theel gochugaru of verse lomboks

Bereiding:
Snijd de aubergine en de courgette in plakken van 1 cm dikte. Leg het in een kom en bestrooi het met het zout en laat het 20 minuten staan. Giet het vrijgekomen vocht er daarna uit.
Neem een grillpan en vet deze in met de olie. Rooster daarna de courgette en en aubergine voor 4 minuten en zet apart.
Snijd de lente-ui en de knoflook fijn. Meng dan alle ingrediënten voor de saus goed door elkaar en meng dit door de aubergine en courgette. Serveer.
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 71 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41083792