logo
Gaji Hobak Muchim
geroosterde aubergine met courgette

Ingrediënten:
250 gr aubergine
250 gr courgette
1/2 theel zout
olie

Ingrediënten saus:
1 lente-ui
1-2 teentjes knoflook
1 eetl sojasaus
2 theel sesam olie
1 theel palmsuiker
1 theel sesam zaad, geroosterd
1/4 theel peper
2 theel gochugaru of verse lomboks

Bereiding:
Snijd de aubergine en de courgette in plakken van 1 cm dikte. Leg het in een kom en bestrooi het met het zout en laat het 20 minuten staan. Giet het vrijgekomen vocht er daarna uit.
Neem een grillpan en vet deze in met de olie. Rooster daarna de courgette en en aubergine voor 4 minuten en zet apart.
Snijd de lente-ui en de knoflook fijn. Meng dan alle ingrediënten voor de saus goed door elkaar en meng dit door de aubergine en courgette. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 112 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 42986777