banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Doenjangjjigae - tahu/tofu stoofpotje met groenten
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Doenjangjjigae
tahu/tofu stoofpotje met groenten

ingrediënten:
1 aardappel
1 courgette
2 sjalotjes
1 groene lombok
7 gedroogde ansjovis
4 tijger garnalen
5 eetl doenjang
125 gr tohu/tahu
1 lenteui
 
bereiding:
Snijd de aardappel,de courgette en de tahu in blokjes. Snijd de sjalotjes, de lombok en de lenteui in stukjes. Maak de vissen schoon en verwijder de kop. snijd deze daarna in stukjes. Maak de garnalen schoon en snijd deze in stukjes.
Voeg alles met uitzondering van de doenjang, de lenteui en de tahu toe aan een pan en vul dit met water totdat alles net onderstaat. Breng dit aan de kook en voeg dan de doenjang toe.
Wanneer het geheel vrijwel gaar is voeg dan de tahu en de lenteui toe en kook het geheel nog even door.
Serveer met rijst en banchan
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 55 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40303115