banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 7 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 8 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 9 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Doenjangjjigae - tahu/tofu stoofpotje met groenten
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Doenjangjjigae
tahu/tofu stoofpotje met groenten

ingrediënten:
1 aardappel
1 courgette
2 sjalotjes
1 groene lombok
7 gedroogde ansjovis
4 tijger garnalen
5 eetl doenjang
125 gr tohu/tahu
1 lenteui
 
bereiding:
Snijd de aardappel,de courgette en de tahu in blokjes. Snijd de sjalotjes, de lombok en de lenteui in stukjes. Maak de vissen schoon en verwijder de kop. snijd deze daarna in stukjes. Maak de garnalen schoon en snijd deze in stukjes.
Voeg alles met uitzondering van de doenjang, de lenteui en de tahu toe aan een pan en vul dit met water totdat alles net onderstaat. Breng dit aan de kook en voeg dan de doenjang toe.
Wanneer het geheel vrijwel gaar is voeg dan de tahu en de lenteui toe en kook het geheel nog even door.
Serveer met rijst en banchan
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37723375