Recente reacties

Ilona Van den akker 19 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
Doenjangjjigae - tahu/tofu stoofpotje met groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Doenjangjjigae
tahu/tofu stoofpotje met groenten

ingrediënten:
1 aardappel
1 courgette
2 sjalotjes
1 groene lombok
7 gedroogde ansjovis
4 tijger garnalen
5 eetl doenjang
125 gr tohu/tahu
1 lenteui
 
bereiding:
Snijd de aardappel,de courgette en de tahu in blokjes. Snijd de sjalotjes, de lombok en de lenteui in stukjes. Maak de vissen schoon en verwijder de kop. snijd deze daarna in stukjes. Maak de garnalen schoon en snijd deze in stukjes.
Voeg alles met uitzondering van de doenjang, de lenteui en de tahu toe aan een pan en vul dit met water totdat alles net onderstaat. Breng dit aan de kook en voeg dan de doenjang toe.
Wanneer het geheel vrijwel gaar is voeg dan de tahu en de lenteui toe en kook het geheel nog even door.
Serveer met rijst en banchan
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 120 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275570