zoeken
Recente reacties

19 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?
reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Laatst gelezen
- Gule belung - Stoofpotje van vis en groenten
- Oisobagi 오이 소박이 - kimchi van gevulde komkommers
- Yan Su Ji - gefrituurde kip met basilicum en kruiden
- Yum Nua - salade van gegrild rundvlees
- Tumis Kangkung Sukabumi - Gestoofde waterspinazie met kleine garnaaltjes
- Dwaeji Bulgogi - pittig gemarineerd gebakken varkensvlees
- Kripik Biji Durian - Krupuk - kroepoek van durianpitten
- Saté Lilit - saté van zeevruchten
- Bolu Pandan - pandancake
- Srikaya Tabu Kuning - gevulde gestoomde pompoen
Doenjangjjigae - tahu/tofu stoofpotje met groenten


Doenjangjjigae
tahu/tofu stoofpotje met groenten
ingrediënten:
1 aardappel
1 courgette
2 sjalotjes
1 groene lombok
7 gedroogde ansjovis
4 tijger garnalen
5 eetl doenjang
125 gr tohu/tahu
1 lenteui
bereiding:
Snijd de aardappel,de courgette en de tahu in blokjes. Snijd de sjalotjes, de lombok en de lenteui in stukjes. Maak de vissen schoon en verwijder de kop. snijd deze daarna in stukjes. Maak de garnalen schoon en snijd deze in stukjes.
Voeg alles met uitzondering van de doenjang, de lenteui en de tahu toe aan een pan en vul dit met water totdat alles net onderstaat. Breng dit aan de kook en voeg dan de doenjang toe.
Wanneer het geheel vrijwel gaar is voeg dan de tahu en de lenteui toe en kook het geheel nog even door.
Serveer met rijst en banchan
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.