Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Gai Yang Takrai - geroosterde kipsate met sereh

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Gai Yang Takrai
geroosterde kipsate met sereh

Ingrediënten:
450 gr kipfilet
3 teentjes knoflook
3/4 theel ketumbar
3 sereh
1/2 theel zwarte peper
3 eetl kecap asin
1 eetl palmsuiker
2 eetl olie
sate stokjes
 
bereiding:
week de stokjes in water. Snijd de kip in stukjes. Wrijf of maal de knoflook, de ketumbar en de peper fijn tot een pasta. Hak de sereh fijn. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en laat het vlees tenminste 45 minuten marineren.
Rijg het vlees aan de stokjes en rooster deze boven een houtskoolvuurtje in 10 minuten goudbruin en gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264746