Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Gai Yang Takrai - geroosterde kipsate met sereh

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Gai Yang Takrai
geroosterde kipsate met sereh

Ingrediënten:
450 gr kipfilet
3 teentjes knoflook
3/4 theel ketumbar
3 sereh
1/2 theel zwarte peper
3 eetl kecap asin
1 eetl palmsuiker
2 eetl olie
sate stokjes
 
bereiding:
week de stokjes in water. Snijd de kip in stukjes. Wrijf of maal de knoflook, de ketumbar en de peper fijn tot een pasta. Hak de sereh fijn. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en laat het vlees tenminste 45 minuten marineren.
Rijg het vlees aan de stokjes en rooster deze boven een houtskoolvuurtje in 10 minuten goudbruin en gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 71 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025185