banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Gai Yaang 2 - geroosterde kip
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gai Yaang 2
geroosterde kip
Ingrediënten:
1 kip

Boemboe:
11 teentjes knoflook
21 peperkorrels
5 korianderwortels
1 theel zout

Ingrediënten (dip)saus:
4 gedroogde rode pepers
3 teentjes knoflook
75 gr palmsuiker (gula jawa)
50 ml azijn
1 theel zout

Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de kip open door het borstbeen heen en plet vervolgens de kip. Wrijf de binnenkant van de kip in met de boemboe en laat dit tenminste 1 uur intrekken. Rooster de kip vervolgens in 1 uur boven een houtskoolvuurtje gaar en goudbruin. Snijd de kip vervolgens in stukjes en serveer dit met de saus.

bereiding saus:
Week eerst de pepers in warm water zacht en wrijf deze samen met de knoflook tot een grove pasta. Verhit in een wok/wadjan het water en voeg de plamsuiker toe en los de suiker onder voortdurend roeren op. Voeg vervolgens de pasta, de azijn en het zout toe en laat het geheel nog zachtjes 1 minuut stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 136 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40298314