Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Gak Khiewwan Kai  - groene curry kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gak Khiewwan Kai
groene curry kip
ingrediënten:
225 gr kipgehakt
4 eetl groene curry pasta (zie recept)
400 ml kokosmelk
2 eetl vissaus (nam pla)
1 theel zout
2 theel rietsuiker
50 gr kleine thaise groene aubergines
10 basilicumblaadjes
2 rode rawits
2 Kaffir lime blaadjes

Bereiding:
Vorm van het kipgehakt kleine vleesballetjes en snijd de rawits in dunne reepjes. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en als het 1 minuut gekookt heeft, voeg dan de curry pasta toe. Als het geheel opnieuw kookt dan de gahaktballetjes toevoegen en het 10 minuten zachtjes laten koken. Vervolgens de overige ingrediënten toevoegen en nog 1 minuut zachtjes door laten sudderen en serveer het met rijst.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 97 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261747