Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Gak Khiewwan Kai  - groene curry kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gak Khiewwan Kai
groene curry kip
ingrediënten:
225 gr kipgehakt
4 eetl groene curry pasta (zie recept)
400 ml kokosmelk
2 eetl vissaus (nam pla)
1 theel zout
2 theel rietsuiker
50 gr kleine thaise groene aubergines
10 basilicumblaadjes
2 rode rawits
2 Kaffir lime blaadjes

Bereiding:
Vorm van het kipgehakt kleine vleesballetjes en snijd de rawits in dunne reepjes. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en als het 1 minuut gekookt heeft, voeg dan de curry pasta toe. Als het geheel opnieuw kookt dan de gahaktballetjes toevoegen en het 10 minuten zachtjes laten koken. Vervolgens de overige ingrediënten toevoegen en nog 1 minuut zachtjes door laten sudderen en serveer het met rijst.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 181 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068903