banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 11 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Gang Pat Pet Yang - Rode curry eend

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gang Pat Pet Yang
Rode curry eend
Ingrediënten:
125 eendeborst
200 ml kokosmelk
3 eetl rode curry pasta
2 eetl palmsuiker
2 eetl olie
3 rode rawits
5 laurier blaadjes
4 kaffir lime blaadjes
6 cherry tomaten
1 theel zout
2 aardappelen
4 rambutans of lychees
water

Bereiding:
Snijd de aardappelen in blokjes, het vlees in reepjes en de rawits en de kaffir lime blaadjes fijn. Kook de aardappelen in het water en als deze gaar zijn, afgieten maar laat 100 ml water achter.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de curry pasta totdat het gaat geuren en voeg dan de eendeborst toe. Bak dit kort en voeg dan de kokosmelk, de rawits, het zout, de kaffir lime blaadjes, de suiker, de vissaus en de kokosmelk toe en bak dit nog voor 2 minuten. Vervolgens de aardappelen met het vocht toevoegen en als het geheel weer kookt, de laurier, de rambutans en de cherry tomaten.
Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 288 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40074910