Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Gang Pat Pet Yang - Rode curry eend

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gang Pat Pet Yang
Rode curry eend
Ingrediënten:
125 eendeborst
200 ml kokosmelk
3 eetl rode curry pasta
2 eetl palmsuiker
2 eetl olie
3 rode rawits
5 laurier blaadjes
4 kaffir lime blaadjes
6 cherry tomaten
1 theel zout
2 aardappelen
4 rambutans of lychees
water

Bereiding:
Snijd de aardappelen in blokjes, het vlees in reepjes en de rawits en de kaffir lime blaadjes fijn. Kook de aardappelen in het water en als deze gaar zijn, afgieten maar laat 100 ml water achter.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de curry pasta totdat het gaat geuren en voeg dan de eendeborst toe. Bak dit kort en voeg dan de kokosmelk, de rawits, het zout, de kaffir lime blaadjes, de suiker, de vissaus en de kokosmelk toe en bak dit nog voor 2 minuten. Vervolgens de aardappelen met het vocht toevoegen en als het geheel weer kookt, de laurier, de rambutans en de cherry tomaten.
Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 71 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41181872