banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 9 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Gang Pat Pet Yang - Rode curry eend

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gang Pat Pet Yang
Rode curry eend
Ingrediënten:
125 eendeborst
200 ml kokosmelk
3 eetl rode curry pasta
2 eetl palmsuiker
2 eetl olie
3 rode rawits
5 laurier blaadjes
4 kaffir lime blaadjes
6 cherry tomaten
1 theel zout
2 aardappelen
4 rambutans of lychees
water

Bereiding:
Snijd de aardappelen in blokjes, het vlees in reepjes en de rawits en de kaffir lime blaadjes fijn. Kook de aardappelen in het water en als deze gaar zijn, afgieten maar laat 100 ml water achter.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de curry pasta totdat het gaat geuren en voeg dan de eendeborst toe. Bak dit kort en voeg dan de kokosmelk, de rawits, het zout, de kaffir lime blaadjes, de suiker, de vissaus en de kokosmelk toe en bak dit nog voor 2 minuten. Vervolgens de aardappelen met het vocht toevoegen en als het geheel weer kookt, de laurier, de rambutans en de cherry tomaten.
Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 268 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39559549