Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Gay Na Tod Gartheim - Knoflook kippenvleugels

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Gay Na Tod Gartheim
Knoflook kippenvleugels


Ingredienten:
150 gr kippenvleugels
5 teentjes knoflook
2 theel zwarte peperkorrels
2 eetl vissaus
1 eetl kecap asin
olie

Bereiding:
Snijd de vleugels doormidden. Wrijf of maal de knoflook en de peper fijn en meng met de kecap en de vissaus en marineer hiermee de vleugels voor 30 minuten. Verhit in een wok de olie en bak de vleugels goudbruin en gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 122 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42257227