Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Gay Ning Takia - gestoomde gekruide kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gay Ning Takia
gestoomde gekruide kip

Ingrediënten:
1 kip
4 serehstengels
10 jerut purut / kaffir lime blaadjes
5 cm laos
6 sjalotten
5 teentje knoflook
1 theel peperkorrels
3 eetl kecap asin
1 theel zout
bananen bladeren

Bereiding:

Stamp de knoflook, de peper en het zout grof en meng dit met de kecap. Wrijf hiermee de kip zowel binnen als buiten in en laat het 90 minuten intrekken. Snijd de laos in stukken, de sjalotten grof en de sereh in stukken. Vul hiermee de kip samen met de jerut purut blaadjes. Plaats de kip op bananenbladeren en stoom het in 2 uur gaar. Besprenkel de kip regelmatig met het vrijkomen vocht dat op de bananenbladeren wordt opgevangen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 125 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233673