banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Gay Ning Takia - gestoomde gekruide kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gay Ning Takia
gestoomde gekruide kip

Ingrediënten:
1 kip
4 serehstengels
10 jerut purut / kaffir lime blaadjes
5 cm laos
6 sjalotten
5 teentje knoflook
1 theel peperkorrels
3 eetl kecap asin
1 theel zout
bananen bladeren

Bereiding:

Stamp de knoflook, de peper en het zout grof en meng dit met de kecap. Wrijf hiermee de kip zowel binnen als buiten in en laat het 90 minuten intrekken. Snijd de laos in stukken, de sjalotten grof en de sereh in stukken. Vul hiermee de kip samen met de jerut purut blaadjes. Plaats de kip op bananenbladeren en stoom het in 2 uur gaar. Besprenkel de kip regelmatig met het vrijkomen vocht dat op de bananenbladeren wordt opgevangen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 117 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40683940