Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Gay Tom Nam Bla - gebakken gekookte gemarineerde kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gay Tom Nam Bla
gebakken gekookte gemarineerde kip

Ingrediënten:
1 kip
800 ml water
5 jeruk purut blaadjes
2 eetl zout
5 eetl vissaus
10 gr laos blaadjes
10 gr koriander/ketumbar wortel
5 teentjes knoflook

Bereiding:
Maak de kip schoon en stop de jeruk purut blaadjes binnen in de kip. Wrijf of maal de knoflook, de korinader wortel en de laos blaadjes fijn tot een pulp. Meng dit met het zout en de vissaus. Marineer hiermee de kip voor tenminste 2 uur.
Verhit in een pan het water en voeg de kip en de marinade toe en kook totdat het vocht is gehalveerd. Schep dan de kip uit de pan en laat uitlekken.
Verhit een oven op 180gr en leg de kip in een ovenschaal. Bak de kip totdat het vel knapperig is geworden.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 88 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41231032