banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 15 days ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 26 days ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon 1 Comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Pastel Goreng
indische pasteitjes

Bahan-bahan kulit:

ingrediënten deeg:
250 gr bloem
4 eetl boter
4 eetl water
1 theel zout
1 eetl olie
1 ei

Bahan-bahan isi:
ingrediënten vulling:
2 worteltjes
300 gr kipfilet
4 teentjes knoflook
1/2 theel zout
1 theel peper
25 gr su-un
2 eieren (hardgekookt)
2 eetl olie
water

Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook en de kipfilet fijn. Week de su-un in water. Snijd of rasp de wortels julienne. Verhit in wok/wadjan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de kip, de wortels, de su-un, het zout en de pepper toe en bak het geheel zachtjes droog. Prak de eieren fijn en meng deze erdoor.
Meng de bloem met de boter, het ei en het zout en meng het water erdoor en kneed dit tot een deeg. Laat het deeg 30 minuten rusten. Kneed er dan 1 eetl olie door. Rol het deeg daarna dun uit en steek er cirkel van 8cm uit. Schep een eetl van het mengsel op het deeg en vouw dit in een halve cirkel en druk de uiteinden dicht.
Verhit in een wok/wadjan olie en bak de pasteitjes goudbruin.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Chris · 1 years ago
    Hallo,
    Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelfrijzend bakmeel, 1 ei, lauw water en 150 gr. boter. Moest ik niet gewoon bloem gebruiken? Graag snel advies aub.
    Gr.
    Chris

    @ Volg het recept dan komt het goed, je gebruikte maten kloppen niet.

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36500294