banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 9 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon 1 Comment
Pastel Goreng - indische pasteitjes

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Pastel Goreng
indische pasteitjes

Bahan-bahan kulit:

ingrediënten deeg:
250 gr bloem
4 eetl boter
4 eetl water
1 theel zout
1 eetl olie
1 ei

Bahan-bahan isi:
ingrediënten vulling:
2 worteltjes
300 gr kipfilet
4 teentjes knoflook
1/2 theel zout
1 theel peper
25 gr su-un
2 eieren (hardgekookt)
2 eetl olie
water

Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook en de kipfilet fijn. Week de su-un in water. Snijd of rasp de wortels julienne. Verhit in wok/wadjan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de kip, de wortels, de su-un, het zout en de pepper toe en bak het geheel zachtjes droog. Prak de eieren fijn en meng deze erdoor.
Meng de bloem met de boter, het ei en het zout en meng het water erdoor en kneed dit tot een deeg. Laat het deeg 30 minuten rusten. Kneed er dan 1 eetl olie door. Rol het deeg daarna dun uit en steek er cirkel van 8cm uit. Schep een eetl van het mengsel op het deeg en vouw dit in een halve cirkel en druk de uiteinden dicht.
Verhit in een wok/wadjan olie en bak de pasteitjes goudbruin.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Chris · 3 years ago
    Hallo,
    Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelfrijzend bakmeel, 1 ei, lauw water en 150 gr. boter. Moest ik niet gewoon bloem gebruiken? Graag snel advies aub.
    Gr.
    Chris

    @ Volg het recept dan komt het goed, je gebruikte maten kloppen niet.

who is online

We hebben 264 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39559549