banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Pastel Tutup - indonesisch pastei

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pastel Tutup
indonesisch pastei
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
25 gr jamur kuping (gedroogde chinese champignons)
25 gr sedep malam (gedroogde witte nachtlelie)
200 gr wortel
125 gr erwten
100 gr peultjes
1/2 spitskool
2 eieren
3 sjalotten
1 prei
1 theel zwarte peper
1 theel gula jawa (palmsuiker)
2 eetl kecap manis
zout naar smaak
3 eetl olie
5 aardappelen
250 ml melk
water

Cara membuat:
bereiding:
Kook de aardappelen in water gaar. Kook de kip in water gaar en bewaar de bouillon. Snijd het vlees in kleine stukjes. Verhit in een pan water en kook de jamur en de sedep in 30 minuten gaar en laat deze uitlekken. Snijd de wortels en de kool in reepjes en de peultjes in stukjes. Kook de eieren hard en snijd deze in stukjes. Snijd de sjalotten fijn. Snijd de prei fijn.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de prei en voeg het vlees, de jamaur, de sedep, de wortels, de kool, het zout, de peper, de suiker, de peulen, de erwten, de kool, de kecap en wat bouillon en bak het voor 3 minuten. Pureer the aardappelen met de melk.
Schep het mengsel in een schaal, leg daarop de eieren en dan de aardappelpuree. Verhit een oven op 180 gr en bak het geehl in 20 minuten gaar en bruin.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 63 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40429736